VIRTUAALITALLI - A SIM GAME-STABLE

Alondra

Kasvatus

Kasvatamme koulupainotteisia reinin- ja oldenburginhevosia kaikenlaiseen käyttöön. Vuoden 2015 toukokuussa mukaan napattiin myös westfaleninhevonen, jonka jalostussäännöt ovat melko yhtenevät reininhevosen kanssa. Tosin vuoden 2016 jälkeen westfaleninhevosia syntyy harvakseltaan. Kasvatusnimenä käytämme von Lark ja v. Lark -liitettä hevosen nimen perässä. Kasvatusliite juontaa juurensa tallin nimeen Alondraan, joka tarkoittaa espanjaksi kiurua (lark on englanniksi kiuru). Kasvatuksen tavoitteena on saattaa virtuaalimaailmaan yksilöitä, joilla olisi palkittujen vanhempien myötä hyvät lähtökohdat menestykseen niin kouluradoilla kuin näyttelykehissä.

Jokainen kasvatti myydään ensisijaisesti kotiin, jossa se pääsee jatkamaan sukua puoliverijalostuksessa sekä kilpailemaan kouluratsastuksen parissa. Uusien hevosten vanhemmat ovat aina tarkkaan harkittuja ja pohdittuja. Alondrassa hevosten jalostuksessa voidaan mahdollisesti käyttää useampia puoliverikantakirjoja sekaisin. Tosin oli kantakirja mikä tahansa, hevosen täytyy olla jollakin tavalla osoittanut potentiaalinsa ja niittänyt menestystä ennen kuin se mahdollisesti otetaan osaksi Alondrassa syntyvien hevosten sukutauluja.

Syntyvät oldenburgorit nimetään isän ja tammat emän alkukirjaimen mukaan. Vuodesta 2015 lähtien reininhevoset nimetään sukupuolesta riippumatta aina isän alkukirjaimella. Myös westfaleninhevoset nimetään sukupuolesta riippumatta isän alkukirjaimella.

MYYNTIEHDOT