kuollut elokuussa 2019

Strizette von Lark


© VRL-01811
Virallinen nimi Strizette von Lark "Risu" Rekisterinumero VH15-230-0006
Rotu, sukupuoli reininhevonen, tamma Väri, säkäkorkeus tummanpunaruunikko, 159 cm
Syntymäaika, ikä 13.03.2015, 16v. Ikääntyminen 3v. 14.03.2015, 6v. 13.04.2015, ikääntyy 3 kk = 1 vv
Kasvattaja Alondra Omistaja Alondra, VRL-10878
Painotus koulupainotus Koulutustaso Grand Prix

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur aipiscing elit. Nunc egestas vulputate arcu, ut posuere nibh vestibulum ut. Maecenas sagittis libero vel nunc accumsan blandit. Proin bibendum blandit orci, facilisis porttitor odio elementum et. Morbi lectus magna, sollicitudin sed fermentum a, dapibus at enim. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur aipiscing elit. Nunc egestas vulputate arcu, ut posuere nibh vestibulum ut. Maecenas sagittis libero vel nunc accumsan blandit. Proin bibendum blandit orci, facilisis porttitor odio elementum et. Morbi lectus magna, sollicitudin sed fermentum a, dapibus at enim.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur aipiscing elit. Nunc egestas vulputate arcu, ut posuere nibh vestibulum ut. Maecenas sagittis libero vel nunc accumsan blandit. Proin bibendum blandit orci, facilisis porttitor odio elementum et. Morbi lectus magna, sollicitudin sed fermentum a, dapibus at enim. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur aipiscing elit. Nunc egestas vulputate arcu, ut posuere nibh vestibulum ut. Maecenas sagittis libero vel nunc accumsan blandit. Proin bibendum blandit orci, facilisis porttitor odio elementum et. Morbi lectus magna, sollicitudin sed fermentum a, dapibus at enim.

i. Sarpedon von Lark
KRJ-II, KRJ R-Ch
rhld, rt, 170 cm
ii. VIR MVA Ch Kieferhof Severin
KTK-I, KRJ-I
rhld, prt, 168 cm
iii. Kieferhof Sigmund
iie. Kieferhof Laxmi
ie. Birkenhügel Brünhild
KTK-II, KRJ-I
rhld, vrt, 164 cm
iei. Bahadur
iee. Birkenhügel Abigail
e. Evadne von Lark
rhld, prn, 168 cm
ei. Carnival of Souls
KRJ-II
rhld, rt, 165 cm
eii. Carnival of Evil
eie. Dorienne
ee. Egeria
KRJ-III
rhld, trn, 173 cm
eei. Ferdinand II
eee. Evelynet
LUE SUKUSELVITYS

iii. Kieferhof Sigmund on käsittämättömän upeasta ja menestyksekkäästä isälinjasta. Kieferhof Stud, orin kasvattaja, myi 8-vuotiaan reininhevosorin hollantilaiselle kilparatsastajalle, joka etsi potentiaalista ratsua kansainvälisille kilpa-areenoilla, ja jolle raha ei ollut ongelma. Orista saikin pulittaa kivuliaan summan, jonka Sigmund on kuitenkin maksanut takaisin moninkertaisena. Hevonen rankattiin nuorena poikana top 3 –listalle tulevien koululupausten joukkoon ja se lunastikin ensimmäisissä Saksan mestaruuskilpailuissa lipun Euroopan mestaruuskahinoihin. Isänsä tapaan hevonen hallitsi hermonsa ällistyttävän hyvin eivätkä kilpailut menneet koskaan pilalle hermostuneisuuden vuoksi. Sigmundilla on EM-joukkuehopea sekä –yksilökulta. Maailmanmestaruutta ei Sigmundilla, ainakaan vielä, ole siunaantunut, vaikka sen isä, isänisä ja isänisänisä ovat tämän tempun tehneet. Ori on kuitenkin vasta 12-vuotias, ja jos se yhtään isäänsä tulee ja suuremmilta epäonnisilta tapahtumilta vältytään, Sigmund kilpailee vielä pitkään. Hevosesta on kuoriutunut oikein upea periyttäjä. Se on monelle jälkeläiselleen periyttänyt silmiä hivelevää rakennetta ja upeaa syvänpunaista väritystä.

iie. Kieferhof Laxmi on kilpaillut hurjan paljon. Sitä on kuskattu kaikenlaisiin kissanristiäisiin melko hyvällä menestyksellä. Hevonen on ratsastaessa todella herkkä ja helposti reagoiva. Tammaa ei tarvitse kuin kerran hipaista pohkeella niin se on vääntämässä jo lisättyä ravia superryhdikkäänä. Laxmi kilpailee Grand Prix tasolla kansainvälisillä kouluareenoilla. Aluksi tammasta oli tarkoitus tulla ainoastaan siitostamman virkaa suorittava, mutta kasvattajan huomatessa sen potentiaalin kilparatsuksi, muuttuivat suunnitelmat lennossa. Laxmi on ollut tuttu näky Euroopan mestaruuskilpailuissa, vaikkei se olekaan sieltä vielä mitalia mukaansa napannutkaan. Hilkulla on kuitenkin ollut. Hevosta ratsastaa tanskalaissyntyinen Ulf Adamsen, jonka kanssa Laxmi on viettänyt jo nelisen vuotta. Tamma majailee edelleen kasvattajansa siipien suojassa eikä sieltä varmaankaan ole mihinkään lähdössä. Hevonen on putkauttanut maailmaan yhden varsan ennen varsinaisen kilpailu-uransa alkua, mutta sillä on varmasti tarkoitus teettää vielä lisää vauvoja, kunhan kilpailuhommat on joskus saatu päätökseen.

iei. Bahadur on ikilapsi, jolta keskittymiskyky puuttuu totaalisesti. Rautias reininhevosori kilpailee Prix St Georges tasolla aiheuttaen jonkin verran halveksuvia katseita. Bahadur kun ei ole se kaikkein hyväkäytöksisin kilparatsu - lähinnä se muisuttaa luonteeltaan jääräpäistä puskaponia. Vaikka ori ei kilpailupaikalla aiheuta suurta ihailua, on se kuitenkin menestynyt kohtalaisen hyvin ja napannut myös muutamia osakilpailuvoittoja. Kovinkaan moni ei Bahaduria ratsukseen halua, koska se tietää verta ja hikeä. Ratsastajan on vaikea nauttia kyydistä, kun ori haluaisi sooloilla joka käänteessä. Kovinkaan paljoa ei Bahaduria kysytä tulevien kouluvarsojen isäksi, mutta muutama rohkea kysyjä onkin saanut yllätyksekseen oikein kelvon nuoren kouluratsun, jolta löytyy potentiaalia vaikka mihin.

iee. Birkenhügel Abigail on kasvattajansa upeimpia luomuksia, joka omaa järkähtämättömän keskittymiskyvyn ja on rauhallinen tilanteessa kuin tilanteessa. Abigail kilpailee Grand Prix tasolla dominoiden usein osakilpailulistojen kärkeä. Pyörivän laukan omaava tamma on valittu olympiakahinoihin edustamaan Saksaa peräti kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla menestykseen tottunut hevonen joutui tyytymään katkeraan nelossijaan, mutta toisella kerralla napattiin vaatimaton kultamitali Johan Ritschelin ratsastamana. Nykyään 16-vuotias reininhevostamma kuljeskelee vapaana pienellä skotlantilaisella farmilla, jossa sillä on kaverina kunnioitettavaan 28 ikävuoteen ehtinyt shetlanninponitamma. Abigailin on tarkoitus varsoa vielä kerran, minkä jälkeen sillä olisi kolme varsin menestyksekästä jälkeläistä.

eii. Carnival of Evil on varsinainen päällepäsmäri, joka ei kovikaan usein anna päätösvaltaa muille ainakaan ilman pientä taistelua. Nimi sopii orille siis kuin nyrkki silmään. Ori kilpailee Grand Prix tasolla ja on niittänyt menestystä kansainvälisestikin. Haasteita rakastavalle ratsastajalle Nero on oikein passeli kulkuväline. Musta reininhevonen on useaan otteeseen pistämässä kapuloita rattaisiin ja mikäli ratsastaja on muissa maailmoissa ei homma toimi mitenkään päin.

eie. Dorienne on Saksasta kotoisin oleva reininhevonen, joka kuitenkin myytiin Puolaan kilpailemaan. Tamma on voittanut kerran EM-hopeaa kouluratsastuksessa ja sijoittunut useasti viiden parhaan joukkoon. Hyvä menestys on tuonut sille mainetta ja sillä onkin lähivuosina edessä MM-kekkerit, joihin lähdetään tavoitteet korkealla. Tasapainoisen luonteen omaava Dorienne on aina valmis töihin ja se onkin usean tallityöntekijän lempihevosista, koska pitkän työpäivän jälkeen tarhasta haettava Dorienne kulkisi perässä vaikka ilman narua.

eei. Ferdinand II on tyttärensä mukaan suurikokoinen reininhevonen, jolla on luonne kuin koiranpennulla. Ori on kilpaillut lähinnä Intermediate tasolla Saksan rajojen sisäpuolella hyvin menestyen. Kansainvälisille kilparadoillekin yritettiin, mutta sinne ei Ferdinandin rahkeet kuitenkaan riittäneet. Nykypäivänä 15-vuotias Ferdinand on tuore eläkeläinen ja täysipainoinen jalostusori, joka on viiden varsan isä. Siitä on paljastunut melko hyvä periyttäjä: jokainen sen jälkeläisistä kilpailee vähintään Intermediate tasolla ja pari niistä on startannut myös kainsainvälisillä kilpakentillä.

eee. Evelynet on musta reininhevostamma, joka kilpailee kansallisella tasolla Hollannissa kenttäratsastuksen parissa. Vauhdikas tamma on tulta ja tappuraa eikä sitä kovinkaan helpolla saa toimimaan kuten haluaisi. Evelynet on periyttänyt Riialle hyvää hyppykykyä, mikä ei ole kovinkaan yleistä korkean tason kouluratsulta. Tamma on kilpaillut myös joitakin vaativia koululuokkia aluetasolla menestyen todella hyvin. Tällä hetkellä 15-vuotias ikinuori kilpailee yhä silloin tällöin eikä edelleenkään näytä merkkejä ikääntymisestään.

Jälkeläiset


Risu on tarjolla jalostukseen kaikille 2-polvisille puoliverioreille.
RHLD-t. Hisperia von Lark s. 05.01.2016 i. Herakles von Lark om. VRL-09844 meriitit

Kilpailutulokset

Hevonen kilpailee porrastetuissa kilpailuissa.

Kouluratsastuksessa pisteitä 6679.56p
Kouluratsastuksessa tasolla 11/10Kuuliaisuus ja luonne 2839.00p
Tahti ja irtonaisuus 3840.56p


Päiväkirjamerkinnät ja valmennukset

Lue päiväkirjamerkintöjä ja valmennuksia

VIRTUAALIHEVONEN - A SIM GAME-HORSE