Twisting the Night Ion


© Klosterhof Medingen
Virallinen nimi Twisting the Night Ion "Niilo" Rekisterinumero VH19-013-0069
Rotu, sukupuoli oldenburginhevonen, ori Väri, säkäkorkeus rautias (ee/aa), 168 cm
Syntymäaika, ikä 12.11.2019, 0v. Ikääntyminen 3v. 12.12.2019, 6v. 12.03.2020, ikääntyy satunnaisesti
Kasvattaja Ionic Omistaja Alondra, VRL-10878
Painotus koulupainotus Koulutustaso Grand Prix
  • ei vielä meriittejä

Niilo on reipas ja yritteliäs hevospersoona, josta harvoin on kenelläkään mitään pahaa sanottavaa. Ori ottaa kaikki elävät olennot samanlaisella ilolla vastaan olivat he sitten ihmisiä tai eläimiä. Yleisesti käsitellessä Niilo on siis oriksi äärimmäisen helppo. Orin ainoa niin sanottu huono puoli, johon saattaa joillakin mennä joskus hermo, on Niilon loputon uteliaisuus. Kun se todenteolla innostuu, löytyy siitä aavistuksen häslärin vikaa. Yleensä hoitotoimenpiteet päästään aloittamaan vasta sen jälkeen, kun tulija on ensin tarkastettu esimerkiksi mahdollisten herkkujen varalta.

Kun Niilon alkuvouhotus kaikkoaa, ori on helppo hoitaa. Aivan ensimmäiseksi orin on kuitenkin päästävä tutkimaan kuka sen luo onkaan saapunut. Sen jälkeen voidaan sitten ottaa iisimmin. Harjauksesta ja kaikesta muustakin vatuloinnista Niilo pitää kovasti. Se seisoo kyllä kiltisti paikallaan, mutta on normihevosta seurallisempi. Se ei hötkyile ja poukkoile harjaustuokioiden aikana vaan enemmänkin rauhallisesti seurailee hoitajansa puuhia. Mikään pystyyn kuollut tämä hevonen ei harjauksen aikana ole. Niilo on sellainen yksilö, josta varmasti saa elinikäisen hevosystävän. Ori on hirmuisen onnellinen, jos se roudataan jokaisiin kissanristiäisiin ja mihin tahansa juttuihin, joissa se saa olla ihmisen mukana. Tämän vuoksi satulan ja muiden varusteiden, jotka tietävät ratsastuksen alkavan, saavat Niilon hieman virkistäytymään. Se on kuin lapsi, joka malttamattomana odottaa jotakin todella kivaa puuhaa eikä millään haluaisi enää odottaa. Varustuksessa saattaa siis ilmetä jotain pieniä vaikeuksia, mutta nämä johtuvat ainoastaan orin lapsenomaisesta innostuksesta.

Ratsuna Niilo on herkempi ja vaativampi kuin maastakäsitellessä. Hankalaksi se ei tässäkään tilanteessa tahallaan ryhdy, mutta se on todella tarkka ratsastajansa toimista eikä pysty olla näyttämättä mahdollista tyytymättömyyttään. Kun ratsastaja tietää mitä tekee, Niilo on jokaisen kouluratsastajan unelmahevonen. Se kuuntelee ja kantaa itsensä rehellisesti. Sen on erittäin helppo kulkea superkorkeassa muodossa, jota pitää joskus jopa vähän hillitä ettei ori kulje aivan rullalla. Hyvällä työmoraalilla varustettu hevonen ei koskaan luista töidenteosta ellei jokin ole todella pahasti vinossa. Niilo suorittaa aina tasaisen varmasti yhteisen sävelen ratsastajan kanssa löytyessä. Erilaiset tehtävät ravissa ovat Niilon lempipuuhaa ja ne se taitaakin todella hienosti. Hevosen askeleen ollessa pehmeän joustava on selässäkin mukava istua. Apujen käytössä muistaa vain sen, että alla on hevonen, joka tekee aina parhaansa ja noudattaa ohjeita prikulleen. Jos siis Niilo tekee jotain väärin, on syy todennäköisesti ratsastajassa.

Koska Niilo haluaa olla lähes kaikessa mukana, on se kisapaikallekin lähdettäessä aivan into piukeana. Orin vilpitön innostus voi olla asioita hankaloittava tekijä esimerkiksi lastauksen aikana. Joskus myös kilpapaikalla lämmittelyalueella Niilolla saattaa hieman mennä pää pökerryksiin siitä kaikesta hälinästä. Pahansuopeahan ori ei ole, mutta kun sen mielestä kaikki on niin älyttömän kivaa niin kyllähän siinä otuksella jos toisellakin keskittyminen herpaantuu. Niilo ei osaa pitää lajitovereidensa seurassa puoliaan sitten yhtään. Niilon puolesta kaikki voisivat olla kavereita keskenään eikä sen söpöön pieneen päähän mene sellainen tosiasia, että kaikki hevoset eivät ajattele näin. Toki tammat ovat asia erikseen. Heille myös hieman sosiaalisesti reppana Niilo rehvastelee tai siis ainakin yrittää - edes vähän.

i. Twist and Shout Vegas
old, rt, 168 cm
ii. Oldfinion Caizaar
KRJ-I, YLA1
old, rt, 168 cm
iii. Cairaan
KRJ-I, YLA2
iie. Oldfinion Sinata
KRJ-I, YLA2
ie. T.H. Lionsdaughter
old, rt, 162 cm
iei. Prince Gio F
iee. T.H. Jaraya
e. Ephemeral Weltweit Bekannt
old, m, 166 cm
ei. Ch Ephemeral Beste Des Jahrhunderts
KTK-I
old, rn, 169 cm
eii. Ephemeral Das Beste
KRJ-I
eie. Ch Ephemeral Verfluchte Schloss
KTK-III, KRJ-II
ee. Ch Ephemeral Wahnvorstellung
KTK-II
old, rt, 170 cm
eei. VIR MVA Ch Ephemeral Placebo
KTK-II, KRJ-II
eee. Ch Ephemeral Lieblingspferd
KTK-II
KATSO KAIKKI SUKULAISET
iiii. Cairo Bazaar KRJ-II
iiie. Sekretär der Wunder
iiei. Sticky Mann
iiee. Tevean Sina KRJ-I

ieii. Freentantz YLA2
ieie. Rio Regalia ERJ-II, YLA2
ieei. Desperado
ieee. Patricia
eiii. Gib Dein Bestes KRJ-I
eiie. Forget It Dear KRJ-II
eiei. Lebenslang Qual KRJ-II
eiee. Luftschloss GER KRJ-II

eeii. Lieber Busenfreunde
eeie. Windschatten
eeei. Momentaufnahme
eeee. Lampenfieber

Jälkeläiset

FWB-t. Her Dark Secret RWD s. 10.02.2021 e. Rowandell Himalaya om. VRL-09844, Rowandell meriitit
OLD-o. Twisted Fate KELS s. 30.06.2020 e. Oldfinion Wolle Nelia om. VRL-13369 meriitit

Kilpailutulokset

Hevonen kilpailee porrastetuissa kilpailuissa.

Kouluratsastuksessa pisteitä 0.00
Kouluratsastuksessa tasolla 0/11Kuuliaisuus ja luonne 0.00
Tahti ja irtonaisuus 0.00


Päiväkirjamerkinnät ja valmennukset

Lue päiväkirjamerkintöjä ja valmennuksia

VIRTUAALIHEVONEN - A SIM GAME-HORSE